ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ SuSodCo Virtual Capacity Building Event Σεμινάριο (2 Νοεμβρίου, 2021) και Eργαστήρι (3 Νοεμβρίου, 2021)
18 Οκτωβρίου 2021

Η Ομοσπονδία Συνδέσμων Εργολάβων Οικοδομών Κύπρου (Ο.Σ.Ε.Ο.Κ.) έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στην τελευταία εικονική Εκδήλωση Ανάπτυξης Ικανοτήτων (CBE) με θέμα: «Δεξιότητες που Υποστηρίζουν την Εφαρμογή του Κοινωνικού Διαλόγου», στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος SuSodCo, την οποία η Ο.Σ.Ε.Ο.Κ. φιλοξενεί ως οικοδεσπότης και κοινωνικός εταίρος του Προγράμματος.

Το 4 ο CBE χωρίζεται σε δύο μέρη – σεμινάριο και εργαστήρι. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στις 2 Νοεμβρίου, 2021, από 9:00 π.μ. έως 13:30 μ.μ. (Ώρα Κεντρικής Ευρώπης). Το πρώτο πάνελ θα επικεντρωθεί στην κατάρτιση στη δικτύωση, στη διαπραγμάτευση και στις επικοινωνιακές δεξιότητες, στις αποτελεσματικές συλλογικές διαπραγματεύσεις, στην αντιμετώπιση κρίσεων, στην προσωπική φήμη και στις διοικητικές δεξιότητες. Το δεύτερο πάνελ θα παρουσιάσει την πρόσφατα ανεπτυγμένη πλατφόρμα κοινωνικού διαλόγου, καθώς και τον τρόπο για επιτυχή υποβολή αίτησης για ευρωπαϊκή χρηματοδότηση δράσεων κοινωνικού διαλόγου.

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου, το οποίο έχει προγραμματιστεί για τις 3 Νοεμβρίου, από 9:00 π.μ. έως 12:30 μ.μ., η Ομοσπονδία για την Ευρωπαϊκή Κατασκευαστική Βιομηχανία (FIEC-Federation for the European Construction Industry) θα παρουσιάσει ιδέες για κοινά ευρωπαϊκά έργα κοινωνικού διαλόγου, οι οποίες έχουν ήδη αναγνωριστεί ως εφαρμοστέες για χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης. Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε ομάδες για την εξεύρεση ιδεών για κοινές πρωτοβουλίες με θέμα τον κοινωνικό διάλογο.

Η επίσημη γλώσσα του σεμιναρίου και του εργαστηρίου είναι η Αγγλική και η Ελληνική. Ταυτόχρονη Μετάφραση θα προσφέρεται μόνο κατά το σεμινάριο στις 2 Νοεμβρίου, 2021, στη βουλγαρική, κροατική, ελληνική, αγγλική, ουγγρική και σλοβενική γλώσσα.

Και οι δύο εκδηλώσεις θα διεξαχθούν μέσω της πλατφόρμας Zoom. Παρακαλείστε όπως εγγραφείτε εδώ για να λάβετε τους αντίστοιχους συνδέσμους του ZOOM.

Ανυπομονούμε να σας δούμε στην τελευταία Εκδήλωση Δημιουργίας Ικανοτήτων του έργου SuSodCo.