Η Ο.Σ.Ε.Ο.Κ. κοντά στους φοιτητές που θα αποτελέσουν το μελλοντικό ανθρώπινο δυναμικό του κλάδου
16 Μαΐου 2018

Η Ομοσπονδία Συνδέσμων Εργολάβων Οικοδομών Κύπρου (Ο.Σ.Ε.Ο.Κ.), πρόθυμα ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Πανεπιστήμιου Frederick, συμμετείχε στην εκδήλωση Engineering, Science & Technology Career Fair 2018, που διοργάνωσε η Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Frederick την Τρίτη, 24 Απριλίου 2018, με σκοπό την εμπλοκή των φοιτητών με τον επιχειρηματικό κόσμο.

Το Engineering, Science & Technology Career Fair 2018 του Πανεπιστημίου Frederick, αποτελεί κομμάτι της γενικότερης φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου, που στόχο έχει να βοηθά τους φοιτητές και απόφοιτούς του να καθορίζουν στόχους καριέρας και ταυτόχρονα να τους συνδέει μέσω πολυδιάστατων και εξατομικευμένων τρόπων με οργανισμούς, εταιρείες, ανθρώπους και ευκαιρίες έτσι ώστε να μπορούν να υλοποιούν τους στόχους τους.

 Όλα αυτά επιτυγχάνονται φέρνοντας τους φοιτητές σε επαφή με τη βιομηχανία ακόμα και κατά τη διάρκεια των σπουδών τους μέσω της πρακτικής άσκησης, με εμπλοκή σε ερευνητικές ομάδες του Πανεπιστημίου, με την εμπλοκή τους σε πραγματικές συνθήκες εργασίας και βεβαίως με εκθέσεις σταδιοδρομίας.

 Η συμμετοχή και οι κατ’ ιδίαν συνομιλίες ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητικές για τους φοιτητές και άλλους επισκέπτες της Έκθεσης.

Η Ο.Σ.Ε.Ο.Κ. θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στα νέα παιδιά που θα στελεχώσουν μελλοντικά το ανθρώπινο δυναμικό του κλάδου.